Zenés színház

Meghirdette nyári előadásait az Újszegedi Szabadtéri Színpad

2022.01.27. 13:00
Ajánlom
Az új előadásokat Barnák László, a Szegedi Szabadtéri Játékok főigazgatója jelentette be Facebookon.

Idén rendhagyó módon a színházi esték mellett koncertek is várják az érdeklődőket az Újszegedi Szabadtéri Színpad kínálatában

Először a Boban Markovics Orkestar érkezik Szegedre június 22-én, melyet július 6-án a Budapest Bár koncertje követ. Július 20-án Dés László és zenekara vendégeskedik a Szabadtérin, közreműködőként velük zenél Básti Juli és Nagy Ervin.

Az augusztusban két koncert várja az érdeklődőket: 10-én A dal a miénk címmel a Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János ad fergeteges hangulatú estet, 17-én pedig Rost Andrea tart születésnapi koncertet „három tételben, három műfajban”.

A színház szerelmesei sem maradnak szórakozás nélkül. Június 24-és 25-én két alkalommal tér vissza a Sakk musical, amely három év után először látható magyar színpadon.

Július végén, 22-én és 23-án a Játékszín előadása, A dominógyilkosság látható Szegeden, melyet augusztusban két másik nagy sikerű mű követ.

Az évek óta hatalmas népszerűségnek örvendő, augusztus 6-án látható Gyöngyhajú lány balladája mellett augusztus 19-én és 20-án Az anconai szerelmesek című zenés komédia lesz látható.

A jegy és bérletértékesítés már elkezdődött, a Valentin-napi kedvezmények mellett Reökbe betérő vásárlókat meglepetésajándékokkal várják a Szegedi Szabadtéri Játékok munkatársai. További információ a fesztivál honlapján érhető el.

Barnák László bejelentése:

 

Fejléckép: előadás az Újszegedi Szabadtéri Színpadon (forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok)

Programkereső

Legolvasottabb

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Zenés színház interjú

Térképre rajzolt viszonyok – interjú Füredi Nikolettel

Füredi Nikolettet szeptemberben a Nine Claudiájaként láthatta a közönség, januárban pedig a Veszedelmes viszonyok Madame de Volanges-aként lép színpadra. A két darab különleges próbaidőszakáról, a megjelenített nők sorsáról és a szülő-gyerek viszonyról is beszélgettünk.
Zenés színház interjú

Könnyed játékok következménye – interjú Polyák Lillával

Polyák Lillát legutóbb Guido múzsájaként, Claudia Nardiként láthatta a Budapesti Operettszínház közönsége a Nine-ban, ezúttal pedig a Kálmán Imre Teátrum színpadán esküszik bosszút Valmont vikomt ellen a Veszedelmes viszonyokban. A történethez fűződő kapcsolatáról, Merteuil márkinéról és a darab különleges zenei világáról beszélgettünk.
Zenés színház hír

Meghirdette nyári előadásait az Újszegedi Szabadtéri Színpad

Az új előadásokat Barnák László, a Szegedi Szabadtéri Játékok főigazgatója jelentette be Facebookon.
Zenés színház ajánló

Saját belső démonaikkal küzdenek meg a Tünet Együttes alkotói legújabb bemutatójukban

A Nothing Personal című darabban Szabó Réka, Peer Krisztián és Szász Dániel saját meséjüket alkotják meg, amelyhez Boldizsár Ildikó meseterápiás módszere adott inspirációt. A premiert február 25-én tartják a Jurányi Házban.
Zenés színház ajánló

Visszatérés a varázserdőbe – a Szentivánéji álom az Eiffel Műhelyházban

Január 28-tól újra látható az Opera műsorán Britten operája, a Szentivánéji álom. Az eredetileg operavizsgaként létrejött produkció csaknem hat év után kerül ismét színre.